Simona Halep, în partida cu cel mai greu adversar: neîncrederea!

30 Aug 2017 | scris de Magda Marincovici
Simona Halep, în partida cu cel mai greu adversar: neîncrederea!

Simona Halep își asumă seria înfrângerilor din acest an în partidele cu miză și le pune pe seama lipsei de încredere că le poate câștiga. Declarațiile pentru OK Tenis, după medicul pierdut cu Șarapova din primul tur de la US Open (4-6, 6-4, 3-6), refelectă obiectivitatea și, totodată, demonstrează că Simona Halep este o jucătoare valoroasă și matură, care știe  să se  judece ”la rece”.
 

"Multe dintre înfrângerile pe care le-am suferit sunt cauzate de faptul că nu cred suficient că eu pot câștiga acel meci. Judecând acum la rece, cred că am renunțat mult prea ușor în unele meciuri.
Nu doar că am renunțat, dar nici nu am crezut că pot câștiga. Și din cauza asta am pierdut" a declarat Halep pentru Ok Tennis.

Cine a văzut-o cu atenție  pe Simona noastră, înainte de partida cu Șarapova, nu avea cum să nu observe că a intrat pe teren cu privirea în jos, ușor adusă de spate. Impresia era că duce o povară care o copleșește. Și nu era doa rpovara unei partide dificile, ci una mult mai greu de dus, cea a lipsei de încredere în propria ei forță.

Speranța noastră, a tuturor celor care o susțin și o admiră pe Simona, este că odată descoperită cauza, va reuși să-și învingă lipsa de încredere. Este poate cea mai mare provocare, cel mai greu meci. Hai, Simona!

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră