UPDATE.Simona Halep a învins-o pentru prima dată pe Maria Șarapova

04 Oct 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE.Simona Halep a învins-o pentru prima dată pe Maria Șarapova

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a reuşit miercuri să o învingă pentru prima dată în carieră pe rusoiaca Maria Şarapova, în optimile de finală ale turneului de la Beijing. 

"A fost un meci mare, cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei. Am servit destul de bine și am putut vedea azi pe teren munca pe care am depus-o după US Open. Sunt cu adevărat fericită că am putut realiza asta. E prima mea victorie împotriva ei și vreau pur și simplu să mă bucur de acest moment", a afirmat Halep, numărul 2 mondial, citată de site-ul WTA.

"Vreau doar să mă bucur pentru ce am reușit azi, iar mâine mă pot gândi la următorul meci", a adăugat Halep.

Cu un scor de  6-2, 6-2, Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului. Întâlnirea cu numărul opt dintre cele două rivale a avut o desfăşurare atipică şi nu greşesc foarte mult cei care spun că rusoaica s-a bătut singură de aceasta dată, relatează ziare.com.

Fostul număr 1 WTA a greşit foarte mult, iar loviturile câştigătoare n-au mai venit în număr suficient pentru a acoperi greşelile neforţate. Halep urmează să o întâlnească în sferturi pe învingătoarea duelului dintre Daria Kasatkina şi Agnieszka Radwanska.

Turneul WTA de la Beijing este dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari. Calificarea în sferturi este recompensată la Beijing cu 149.138 de dolari şi 215 puncte WTA.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră