Simona Halep a câştigat semifinala de la Melbourne într-o manieră entuziasmantă

25 Ian 2018 | scris de Alex Revenco
Simona Halep a câştigat semifinala de la Melbourne într-o manieră entuziasmantă Galerie foto (2)

Simona Halep e în finală la Australian Open, după un meci „de infarct” ce a durat două ore și 22 de minute. După ce a avut 5-0  în primul set, Simona l-a câştigat cu 6-3. L-a pierdut pe al doilea (4-6) și s-a impus în decisiv cu 9-7, după ce ambele jucătoare au avut/ şi au salvat mingi de meci.

"A fost un meci foarte greu, tremur toată! Sunt foarte emotionata. Stiam ca va fi foarte complicat, pentru ca am vazut ca loveste din toate pozitiile si se misca excelent. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa castig. Multumesc tuturor pentru ca m-ati sustinut si ajutat", a spus Simona la interviul de dupa victoria cu Kerber.

"Dupa acea accidentare la glezna am hotarat sa lupt pentru fiecare punct la acest turneu. Am timp sa ma odihnesc dupa si cu siguranta o voi face dupa finala. Sunt mandra de ceea ce-am realizat", a adaugat Halep.

Despre  finala cu Caroline Wozniacki, Simona a spus: "O respect si va fi un meci similar celui de astazi. Va trebui sa alerg. Am nevoie de odihna si voi da tot ceea ce pot in finala. Asa mi-am spus dupa finala de la Roland Garros si asa voi face".

Finala feminina de la Australian Open dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki va avea loc sambata dimineata, de la ora 10:30, difuzată de Eurosport .

Va fi cea de-a treia finala de Grand Slam din cariera pentru Halep, dupa cele doua pierdute la Roland Garros, in 2014 (cu Sharapova) si în 2017 (cu Ostapenko).

Alte stiri din Sport

Ultima oră