Sfârşit de Cholo la Madrid

11 Mai 2017 | scris de Radu Popescu
Sfârşit de Cholo la Madrid

In minutul 16 era 2-0 iar Atletico dădea impresia că va reuşi imposibilul.Dar Realul,vulpe bătrînă în bătăliile din Liga Campionilor, a reuşit să întoarcă jocul şi deşi a pierdut cu 1-2 merge mai departe,în finală.

Şi Atletico? Echipa e construită după chipul şi asemănarea lui Diego Cholo Simeone, ambiţiosul argentinian care a reuşit să readucă gloria pe Vicente Calderon.

Atletico joacă în forţă,fără prea mari virtuţi tehnice şi compensează lipsa de fineţe cu o determinare ieşită din comun.

Sub conducerea a lui Simeone Atletico a cîştigat La Liga, UEFA League-chiar la Bucureşti într-o finală cu Atletico Bilbao- şi a jucat două finale în Liga Campionilor.

 

 

Dar ,acum,Atletico a obosit şi pare să fi ajuns la un capăt de drum iar stilul Cholo nu se simte capabil să ducă echipa pînă sus, pe Everest. De altfel, Simeone este curtat de Inter Milano dar şi de PSG iar presa spaniolă scrie tot mai des despre plecarea acestuia. Cum şi Griezman pare să se fi înţeles cu Manchester United e clar că actualul Atletico şi-a trăit cele 15 minute de glorie şi se îndreaptă spre o nouă poveste.

Iar Cholo va rămîne o amintire frumoasă şi plină de nostalgie pentru fanii celei de-a doua echipe a Madridului...

 

 

 

 

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră