Scandal în Argentina. Maradona,acuzat că s-a răzbunat pe Messi

29 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Scandal în Argentina. Maradona,acuzat că s-a răzbunat pe Messi

Scandal uriaş în Argentina:Maradona este acuzat că a intervenit pentru sancţionarea lui Messi.

Într-adevăr,suspendarea starului argentinian,anunţată cu doar cîteva ore înaintea meciului cu Bolivia ridică multe semne de întrebare. Ca să nu mai vorbim de duritatea verdictului:patru meciuri fără drept de joc.

Totul a pornit de la difuzarea unei înregistrari video ,făcută după încheierea meciului cu Chile,înregistrare în care Messi pare să-l înjure pe arbitrul meciului.

Aceste imagini au fost date cu insistenţă de presa argentiniană timp de trei zile iar ,la un moment dat,chiar în ziua meciului cu Bolivia, FIFA a anunţat că s-a autosesizat şi urmeauă să ia o decizie. Cu doar patru ore înaintea meciului forul de conducere al fotbalului mondial a anunţat sancţiunea neaşteptat de drastică.. Fără Messi în teren,naţionala argentiană a pierdut cu 0-2 disputa cu echipa Boliviei.

Un jurnalist argentinian susţine că Maradona,proaspăt ambasador FIFA,ar fi intervenit pentru suspendarea jucătorului. De altfel, în Argentina există o polemică aprinsă privind stabilirea celui mai mai bun fotbalist din istoria acestei ţări, Messi sau Maradona.Fanii lui Messi sugerează că aici ar fi vorba de invidie...

Diego a dezminţit această informaţie precizînd că va face lobby la forul mondial pentru reducerea suspendării.

Un lucru e cert:scandalul este imens, acuzaţiile aduse lui Maradona au iz de teorie a conspiraţiei iar naţionala argentiniană şi-a redus drastic şansele de a se califica la viitoarea Cupă Mondială.

Alte stiri din Sport

Ultima oră