Lewandowski s-ar fi sinucis după ce a agresat sexual un minor român!

10 Iun 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Lewandowski s-ar fi sinucis după ce a agresat sexual un minor român!

La două zile după şocanta veste despre moartea fostului antrenor german al echipelor Bayern Leverkusen şi Union Berlin, Sascha Lewandowski, al cărui cadavru a fost găsit în baie, în apartamentul său, apar noi detalii referitoare la moartea acestuia.
Cotidianul german Die Welt scrie că bărbatul de 44 de ani avusese mari probleme cu poliţia în ultimele zile ale vieţii sale.
Potrivit Die Welt, în seara zilei de vineri, săptămâna trecută, (potrivit declaraţiilor unui martor, date poliţiei din Dortmund), un bărbat ar fi fost văzut dispărând cu o băiat într-un tufiş, în apropiere de piaţa Borsig, din Dortmund.
La scurt timp după aceea în zonă a venit un echipaj de poliţie. Poliţiştii ar fi găsit în parc mai multe şerveţele, care cel mai probabil conţineau urme de spermă.
Poliţia a găsit în apropiere o maşină care parcase pe strada Oestermarsch. A avut loc un control, în jurul orei 23:15, iar la volanul maşinii s-a dovedit a fi Sascha Lewandowski.
La testarea alcoolemiei s-a înregistrat o valoare de 0,88 la mie. Lewandowski nu era singur în maşină, ci însoţit de un băiat de 12 ani, român. Există „suspiciuni de atingere sexuală în detrimentul copilului”, a notat ofiţerul de poliţie.
Sascha Lewandowski a fost reţinut şi interogat la sediul poliţiei din Dortmund Nord. Îmbrăcămintea şi telefonul său mobil au fost confiscate, pentru a fi supuse unor teste criminologice.
Băiatul român nu a fost încă interogat. Acesta a fost încredinţat unui centru de protecţie a minorilor, scrie Die Welt.
Procurorul din Dortmund a refuzat să comenteze incidentul. „Nu vom comenta”, a declarat procurorul Elmar Pleus, la solicitarea Die Welt.
Miercuri, fostul antrenor a fost găsit mort în apartamentul său, după ce rude ale sale au anunţat îngrijorate la poliţie că nu ştiu ce se întâmplă cu acesta. El nu mai răspunsese de mult timp la telefon. Poliţia a intrat în apartament şi l-a găsit mort, existând suspiciune de suicid.
Pe uşa băii era un bilet care avertiza să nu se intre în sala de baie, fiind pericol de moarte, din cauza monoxidului de carbon. Uşa sălii de baie a fost sigilată de poliţie, cu bandă adezivă.
Confirmarea oficială a sinuciderii nu a venit încă. Procurorul din Bochum a solicitat o autopsie a cadavrului, care urmează să aibă loc săptămâna viitoare.
Publicaţia Express susţine, din surse apropiate dosarului, că la o percheziţie efectuată în apartamentul lui Lewandowski s-ar fi găsit materiale de pornografie infantilă. 

Lewandowski s-a născut la 5 octombrie 1971. În perioada aprilie 2012- iunie 2013, Lewandowski a condus, alături de Sami Hyypia, destinele clubului Bayer Leverkusen.

În aprilie 2014 a revenit pentru alte patru luni la cârma echipei din Leverkusen.
În luna septembrie 2015 a fost instalat în fruntea echipei germane din liga secundă, Union Berlin. A rezistat până în martie 2016, când și-a dat demisia, invocând sindromul epuizării (burnout). Apropiații susțin că era depresiv. El avea o iubită, jurnalista Anne Van Eickels, de la WDR, care a aflat vestea la Paris, unde se afla în delegaţie, scrie Focus.
Antrenorul nu este în nici un fel înrudit cu starul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski.

Alte stiri din Sport

Ultima oră