Salvarea lui Guardiola nu poate veni decît de la Messi

17 Ian 2017 | scris de Radu Popescu
Salvarea lui Guardiola nu poate veni decît de la Messi

Cum proiectul Gauradiola la Manchester City a intrat un impas major-înfrîngeri usturătoare,şanse mari de a rata Liga Campionilor -conducerea clubului se gîndeşte tot mai mult la o soluţie salvatoare: Messi.

Argentinianul nu a semnat prelungirea catalanului cu Barcelona şi,mai mult, atmosfera la clubul catalan e tot mai tensionată.

O parte din conducerea clubului trimite mesaje publice de nemulţumire privind pretenţiile financiare ale vedetei echipei iar zvonurile care circulă arată că există multe puncte diveregenţe între cele două părţi.

Iată de ce ştirea apărută în The Sun potrivit căreia Manchester City face eforturi pentru a-l transfera pe Messi pare a fi destul de plauzibilă. Mai precis echipa lui Guardiola a înaintat către clubul catalan o afertă de 115 milioane de euro şi în acelaşi timp l-a contactat pe Messi.Dacă Barcelona a ignorat această ofertă echipa lui Messi nu a respins din start începerea unor discuţii.

Faptul că Messi acceptă aceste tatonări i-a încurajat pe cei de la City că pot spera că din vară argentinianul va veni în Premier League. Deocamdată oferta lui City începe de la un salariu de 900.000 de euro pe săptămînă dar e de aşteptat ca salariul oferit să crească substanţial.

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră