După noi, au plecat acasă şi ruşii. Ăştia au contracte, cărţi de muncă sau joacă „la negru”?

20 Iun 2016 | scris de Sorin Anghel
După noi, au plecat acasă şi ruşii. Ăştia au contracte, cărţi de muncă sau joacă „la negru”?


România e totuşi o naţiune mică în comparaţie cu Rusia. Noi am plecat acasă înjurându-l pe Iordănescu şi cu speranţa ca Burleanu va pierde alegerile pentru şefia FRF ce vor avea peste un an şi jumătate. Ruşii n-au fost în stare nici ei să treacă de faza grupelor la EURO 2016, ba chiar şi-au luat-o urat rău de tot la ultima apariţie din Hexagon.


Ţara Galilor a învins cu 3-0 pe Rusia, iar „galacticul” Bale s-a cocoţat pe primul loc în clasamentul golgheterilor de la EURO 2016. O să fie deranj mare la Moscova la întoarcerea delegaţiei din Franţa, mai ales că Rusia o să găzduiască în 2018 Campionatul Mondial, întrecere la care Putin nu vrea altceva decât o prezenţa pe podium.


În celălalt meci din Grupa B, Slovacia şi Anglia au încheiat la egalitate, scor 0-0. În urma acestui rezultat, ambele formaţii s-au calificat în optimile de finală. Pentru englezi, rezultatul nu este tocmai grozav din moment ce au încheiat în spatele Ţării Galilor. Dar mai târziu, toate aceste mici orgolii vor fi date uitării şi va conta doar statistică.

Alte stiri din Sport

Ultima oră