Alo! Domn diriginte Iordănescu? Fumează unii în baie...

15 Iun 2016 | scris de Sorin Anghel
Alo! Domn diriginte Iordănescu? Fumează unii în baie...

Iarăşi am început bine şi iarăşi ne-am stins după pauză, exact ca o echipa obosită, lipsită de vlagă. România n-a avut energie şi nici poftă de joc în faţa elveţienilor, dar a avut 1-0 datorită unui gol reuşit de către Bogdan Stancu din penalty. “Tricolorii” au făcut o prima repriză vioaie, au avut ocazia de a înscrie de mai multe ori, însă lipsa de luciditate la finalizare a făcut că diferenţa de pe tabela de marcaj să fie minimă după primele 45 de minute.


La reluare, România a arătat că o echipa leşinată, care a cedat în cele din urmă. Elveţienii au egalat şi chiar au continuat să preseze poartă lui Tătăruşanu. S-a terminat 1-1, un rezultat care menţine “naţionala” cu şanse reale la calificarea în optimile de finală. Pentru asta, “tricolorii” trebuie să învingă duminică Albania.


Chiar dacă suporterii, 20.000 la număr, au părăsit stadionul dezamăgiţi, există şi motive de bucurie. De exemplu, Bogdan Stancu, având două reuşite, este în acest moment golgheterul Campionatului European. Faptul că România a jucat fără vlagă în repriză a două demonstrează că nu doar Alibec fumează, ci toată echipa naţională.

Romania este acum in situatia unei clase liceu, in care fiecare elev isi face de cap, dar dirigintele sustine sus si tare ca toti invata si vin cu placere la scoala. In realitate, elevii sai fumeaza in toaleta liceului si intra la ore cu sila. Nu trebuie sa ne facem vise acum ca "tricolorii" se vor califica in faza urmatoare a competitiei. Se poate obtine calificarea cu o victorie in fata Albaniei, dar este nevoie de triumf la scor deoarece romanii sunt primii care incheie faza grupelor de la EURO 2016.

Alte stiri din Sport

Ultima oră