Revolta lui Ilie Năstase: Mă duc la Roland Garros! Le fac cu mâna proştilor din stânga mea! Le fac în necaz!

08 Iun 2017
Revolta lui Ilie Năstase: Mă duc la Roland Garros! Le fac cu mâna proştilor din stânga mea! Le fac în necaz!

Evident că așa cum a fost toată viața lui, un non-conformist, Ilie Năstase nu va ține cont de suspendarea primită din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis şi este gata să plece la Roland Garros.

Năstase a fost entuziasmat de jocul Simonei Halep din sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Paris, comentându-l la sport.ro,

"Meciurile astea se câştigă o dată sau de două ori într-o viaţă. Asta înseamnă încredere. Pliskova e cea mai periculoasă dintre toate care au ramas pe tablou. Ea risca foarte mult, sper sa nu-i intre tot ce risca. Asta e cu ea! Simona are acum incredere ca poate sa castige de la orice scor. Cred că ia trofeul. Daca va castiga un Grand Slam, o sa-l vrea si pe al doilea, si pe al treilea, si pe al patrulea. Svitolina a pierdut meciul la 4-2 in tie-break, cand a dat 3 mingi in fileu.Dacă Simona ajunge în finală, mă duc. Trebuie să-mi ţină domnu' Tiriac un bilet, ca nu prea ma lasa nebunii astia de la Roland Garros. Sunt suspendat pe viață, dar ei nu stiu că am 71 de ani. Îmi dă domnu' Ţiriac, are acolo în față bilet, le fac cu mâna proștilor din stânga mea! Le fac în necaz!", a spus Năstase în această dimineaţă, ca o lovitură pe la spate, așa cum ne obișnuise atunci când mergea la Roland Garros pe teren, nu în tribune! 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră