Surpriză pentru Rednic. Cine l-a sunat ca să îi ureze “La mulţi ani!”

09 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
Surpriză pentru Rednic. Cine l-a sunat ca să îi ureze “La mulţi ani!”


Sistemul cu play-off şi play-out a făcut ca Liga I – Orange să fie mult mai dinamică în acest sezon. Astfel, echipele cu pretenţii se întâlnesc mult mai des, lasă în urmă grijile financiare şi dau totul pe teren. Steaua – Dinamo va reprezenta întotdeauna un meci ce trebuie văzut. Duminică, de la ora 20:30, se va juca cu “casa închisă” pe Arena Naţională.


Steaua este în cursa pentru cel de-al patrulea titlu consecutiv, în vreme ce dinamoviştii, cu o echipa deosebit de tânăra şi cu un antrenor cu şanse mici de a mai rămâne la club, consideră că doar printr-un joc al rezultatelor ar putea încheia campionatul pe primul loc. Mircea Rednic împlineşte astăzi 54 de ani. Nu are timp să petreacă pentru simplul motiv că derby-ul cu Dinamo este mult mai important.


“Ne gândim la meciul de mâine, care e mult mai important decât ziua mea. Cadoul pentru mine să fie o victorie. Îmi doresc foarte mult, am discutat şi cu jucătorii, va daţi seama ce ar însemna pentru mine şi pentru toţi dinamoviştii. Ar fi o victorie importantă, ne-ar da posibilitatea să mai visam la titlu. Ar fi prima victorie pe Arena Naţională”, a spus tehnicianul dinamoviştilor.


Mircea Rednic le pregăteşte o surpriză steliştilor şi recunoaşte că elevii săi sunt foarte motivaţi înaintea meciul de pe Arena Naţională. “Nu ai cum să nu fii mobilizat la un astfel de meci. Indiferent pe ce loc eşti, când joci cu Steaua este un meci special. Iar astfel de jocuri speciale pot fi decise de un jucător, de o faza fixă, de un contraatac. Ca să pot să câştig acest joc trebuie să mă gândesc şi la o surpriză. Plăcută pentru noi, să nu fac iar o schimbare şi să pierdem. Steaua are jucători valoroşi care pot face diferenţa, deci nu trebuie să ne axam doar pe Stanciu. Când pierdem mingea trebuie să ne apărăm toţi. Eu cred că la mijlocul terenului se va duce jocul. Ei au la mijloc jucători cu experienţă, trecuţi prin meciuri cu asemenea importantă, de aia trebuie să îi blocăm şi să îi surprindem pe contraatac. Jucătorilor le cer să dea totul mâine, pentru că nu merge cu jumătăţi de măsură”, a afirmat Rednic.


Tehnicianul “câinilor” a primit un telefon surpriză astăzi. “M-a sunat Ana Maria, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, şi mi-a urat <La mulţi ani!>;. El probabil că e ocupat, are antrenament”, a mărturisit Mircea Rednic.

Alte stiri din Sport

Ultima oră