Oana Manea se retrage de la naţionala de handbal a României

18 Dec 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Oana Manea se retrage de la naţionala de handbal a României

Pivotul echipei naţionale de handbal a României, handbalista Oana Manea, în vârstă de 31 de ani, a anunţat că se retrage din prima reprezentativă a ţării.
Anunţul l-a făcut la întoarcerea de la Campionatul European din Suedia, unde "tricolorele" au terminat pe locul cinci, precizează mediafax.ro.

"Cu ocazia asta vreau să spun că le urez baftă colegelor. Pentru mine a fost ultimul turneu la naţională. Vreau să-mi iau pauză, vreau să fiu mai mult cu familia, vreau mai multă linişte şi le urez baftă fetelor. Absolut nimic nu m-a deranjat la naţională. Chiar i-am spus lui Ambros că sunt foarte bucuroasă şi fericită că am lucrat cu el. E un selecţioner extraordinar, are o răbdare de fier pentru că lotul este foarte întinerit şi are răbdare cu fiecare jucătoare în parte. Doar din motive personale, de familie, mă retrag, atâta tot", a declarat Oana Manea la sosirea pe aeroport.

Handbalista în vârstă de 31 de ani va juca în continuare doar pentru echipa de club. "Normal că voi continua cu CSM Bucureşti. Îmi doresc să continuu cu CSM-ul atâta timp cât mă va ţine sănătatea", a mai spus Oana Manea, medaliată cu bronz alături de naţionala României la Europeanul din 2010 şi Mondialul din 2015.

Alte stiri din Sport

Ultima oră