Neymar, visul celor de la Manchester United. Costă 200 de milioane de euro

27 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Neymar, visul celor de la Manchester United. Costă 200 de milioane de euro

Departe de gloria de altădată,Manchester United încearcă să-şi recîştige galoanele succesului prin transferul unor jucători în vogă. A fost Pogba-120 de milioane de euro dar ,deocamdată,dezamăgirea e totală-încearcă acum să-l aducă pe Neymar. Brazilianul se află într-o perioadă fastă,evoluţii eclatante la Barcelona şi naţională.toată lumea vorbeşte că este urmaşul lui Messi.

United dă de înţeles că e decisă să-l transfere, Mourinho îl sună des pe jucător încercînd să-l convingă că viitorul lui este în Anglia iar Manchester nu pare speriată de clauza de reziliere:200 de milioane de euro.

Dacă transferul va avea loc vom asista la cel mai mare sumă de transfer plătită vreodată. N Mai mult,brazilianu a primit şi promisiunea că va primi un salariu de 25 de milioane de euro pe sezon, cu 10 mai mult decît cîştigă acum la Barcelona.

Neymar nu a dat un răspuns ferm,ezită şi probabil refelectează dacă sclipirile lui mai sunt posibile în aerul ceţos de la Manchester şi dacă exuberanţa solară a driblingurilor sale mai funcţionează cîn nu-i ai alături pe Messi şi Suarez.

Deocamdată United visează şi uită că un singur jucător nu poate face o echipă să fie şi mare...

Alte stiri din Sport

Ultima oră