Ne vedem la Manchester. E loc pentru Guardiola si Mourinho in acelasi oras?

21 Dec 2015 | scris de Gheorghe Voicu
Ne vedem la Manchester. E loc pentru Guardiola  si Mourinho in acelasi oras?

Echipa de pe Old Trafford merge tot mai prost si toata lumea vorbeste ca olandezul va fi demis. Intr-adevar, perioada Van Gaal la Manchester a fost dezastruoasa, legendarul club englez este doar o umbra jalnica a echipei care ,intr-o vreme, domina fotbalul mondial.

Americanii din conducerea echipei cred ca Mourinho poate face din United,din nou, o mare campioana. Ironia face ca portughezul a facut din campioana Chelsea o echipa care se bate pentru evitarea retrogradarii. Dar tot la Manchester ,se pare, va ateriza Guardiola cel care i-a anuntat pe cei de la Bayern ca nu-si va prelungi contractul si in vara viitoare va cauta o noua”provocare”. Toata presa il da pe catalan ca viitorul antrenor al lui Manchester City, acolo unde fanii "cetatenilor” spera ca echipa lor va ajunge,in sfarsit, sa castige si un titlu de Liga Campionilor.

Si iata ca in acelasi oras, in fruntea a doua echipe care se urasc de moarte se vor afla doi antrenori care in campionatul Spaniei au avut o rivalitate plina de scantei-Mourinho la Real si Guardiola la Barcelona. Si in epoca spaniola, Guardiola a fost cel care a castigat confruntarea. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră