Monopostul de Formula 1 al lui Michael Schumacher va fi scos la licitație. Familia nu mai face față cheltuielilor

21 Apr 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Monopostul de Formula 1 al lui Michael Schumacher va fi scos la licitație. Familia nu mai face față cheltuielilor


De la teribilul accident la schi, suferit în decembrie 2013, starea sănătății lui Michael Schumacher a devenit așa un subiect de discuție și preocupare, încât aproape că prestigiosul trecut de sportiv al acestuia este aproape dat uitării.
Prima sa victorie a fost înregistrată la bordul unui monopost Benetton-Ford B191B, la Grand Prix-ul din Mexic, pe care l-a câștigat. Această mașină mitică va fi scoasă la vânzare.
În 2014, după accidentul suferit de Michael Schumacher, monopostul a fost prezentat public, dar nu și-a găsit cumpărător. Acum prețul a fost reevaluat la 220.000-280.000 de euro, iar Casa Bonhams speră să îl vadă în mâinile unui nou proprietar.
Situația familiei Schumacher este foarte complicată. Michael este practic spitalizat la domiciliul din Gand, Elveția, iar cheltuielile pentru îngrijirea lui sunt imense. Potrivit The Latin Post, peste 12 milioane de euro ar fi fost cheltuite pentru Michael. Adică peste 100.000 de euro pe săptămână, de la spitalizarea sa de urgență în decembrie 2013.

Alte stiri din Sport

Ultima oră