Messi îşi cere scuze într-o scrisoare trimisă FIFA. Maradona zice că jucătorul l-a înjurat pe arbitru

30 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Messi îşi cere scuze într-o scrisoare trimisă FIFA. Maradona zice că jucătorul l-a înjurat pe arbitru

Suspendarea lui Messi de către FIFA-patru jocuri din cadrul actualelor preliminarii ale Cupei Mondiale-continuă să agite spiritele în Argentina. Maradona a dezminţit că a intervenit la FIFA pentru a-l suspenda pe starul naţionalei, promite să vorbească cu preşedintele FIFA, Giani Ifantino ăn vederea reducerii sancţiunii dar nu se abţine să precizeze: Toţi am văzut că Messi l-a înjurat pe arbitru.

Această declaraţie a încins şi mai mult controversele,fanii lui Messi susţinînd că aceasta este o dovadă că Maradona nu e străin de suspendaqre. Altă teorie care se vehiculează în media de la Buenos Aires este aceea potrivit căreia înregistrarea video a fost editată iar faimoasa înjurătură nu a fost spusă arbitrilor. Acelaşi lucru îl spune şi Messi care,sosit la Barcelona direct din Bolivia, a adresat o scrisore forului fotbalului mondial, scrisoare în care explica ce s-a întîmplat la finalul meciului cu Chile.

De altfel, Federaţia de fotbal a Argentinei a anunţat că va contesta decizia Comisiei de Disciplină a FIFA şi va solicita reducerea sancţiunii.

În pericol de a rata calificarea la Cupa Mondială, Argentina mai are de disputat patru jocuri în cadrul preliminariilor dar în următoarele trei nu va putea conta pe jucătorul Barcelonei. Deocamdată.în cadrul grupei preliminarii, naţionala argentiniană ocupă locul 5,poziţie care îi permite să dispute un joc de baraj cu echipa câştigătoare a grupei Oceania.

Alte stiri din Sport

Ultima oră