Meci mare, scrie presa internațională. Simona Halep și Serena Williams, vegheate din tribună de două prințese

13 Iul 2019
Meci mare, scrie presa internațională. Simona Halep și Serena Williams, vegheate din tribună de două prințese

Finala feminină a turneului de la Wilmbledon, între Simona Halep, locul 7 WTA, şi Serena Williams, locul 10 WTA, a început pe terenul central de la All England Club.

Roger Federer, locul 3 mondial, calificat în finala turneului de la Wimbledon, afirmă că Simona Halep trebuie să intre pe teren cu mentalitate de învingătoare la meciul cu Serena Williams.

Publicaţia Le Figaro scrie că finala de la Wimbledon dintre Serena Williams şi Simona Halep trebuie urmărită deoarece în sfârşit se dispută un "meci mare" pe tabloul feminin din acest an.

Ambasada SUA la Bucureşti a transmis un mesaj pe Facebook înaintea partidei Simona Halep - Serena Williams.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, şi Kate Middleton, ducesă de Cambridge, asistă la finala feminină a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Serena Williams.

Este pentru a doua oară când cele două asistă la meciuri de la Wimbledon în acest an, după ce Kate Middleton a fost prezentă în ziua a doua a competiţiei, iar Meghan Markle în a patra zi.

Serena Williams este bună prietenă cu ducesa de Sussex, în timp ce Simona Halep, întrebată într-o conferinţă de presă pe cine ar vrea să vadă la meciurile ei din familia regală, a ales-o pe ducesa de Cambridge.

Serena Williams conduce cu scorul de 9-1 în întâlnirile directe cu Simona Halep, scrie News.ro.

Ultima dată ele s-au întâlnit în optimile de finală ale Australian Open, în acest an, când americanca s-a impus scorul de 6-1, 4-6, 6-4.

Aceasta a fost prima partidă dintre cele două după ce Serena Williams a devenit mamă, în septembrie 2017.

Alte stiri din Sport

Ultima oră