Maria Șarapova, eliminată de Petra Kvitova în semifinalele Turneului Campioanelor

31 Oct 2015
Maria Șarapova, eliminată de Petra Kvitova în semifinalele Turneului Campioanelor
Petra Kvitova s-a calificat în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, reuşind să o învingă în două seturi, 6-3, 7-6 (7/3), pe rusoaica Maria Şarapova, într-o partidă disputată sâmbătă. 
 
Kvitova, numărul 5 mondial, o va avea ca adversară în ultimul act al competiţiei pe poloneza Agnieszka Radwanska (nr.6), care a trecut în primul joc din semifinale, cu 6-7 (5/7), 6-3, 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, favorita numărul 2. 
 
În vârstă de 25 ani, Petra Kvitova este câştigătoarea ediţiei 2011 a Turneului Campioanelor. Anul acesta, cehoaica s-a calificat însă cu mult noroc în semifinale, beneficiind de victoria compatrioatei sale Lucie Safarova în faţa germancei Angelique Kerber, vineri, în ultimul meci din Grupa Albă (6-4, 6-3). 
 
Agnieskza Radwanska (26 ani), ocupanta locului 6 în clasamentul WTA, a acces la rândul ei în semifinale după ce a reuşit să o învingă pe principala favorită, românca Simona Halep, de care a dispus joi, cu 7-6 (7/5), 6-1, în jocul decisiv din Grupa Roşie. 
 
Kvitova şi Radwanska se vor înfrunta în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminică, de la 12:30 (ora României).

Alte stiri din Sport

Ultima oră