Irina Begu a câștigat turneul BRD Bucharest Open

23 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
 Irina Begu a câștigat turneul BRD Bucharest Open

Irina Begu, cap de serie numărul 7, a câștigat, duminică după-amiază, cu 6-3, 7-5, finala BRD Bucharest Open disputată în fața germanei Julia Goerges (45 WTA).

Este a doua jucătoare română care ridică trofeul turneului de la Arenele BNR, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după Simona Halep, învingătoare în 2014 și 2016. În urma victoriei de la BRD Bucharest Open, Irina Begu va primi 43.000 de dolari și 280 de puncte WTA.

BRD Bucharest Open  este al patrulea turneu WTA din cariera jucătoarei în vârstă de 26 de ani, după succesele înregistrate în 2012 (Tașkent), 2015 (Seul) și 2016 (Florianopolis). 

"Sunt foarte fericită, nu-mi vine să cred că acest trofeu este al meu. Mulțumesc organizatorilor, acest turneu este foarte important pentru noi (n.r. — jucătoarele române de tenis), sper să-l mai avem aici mulți ani de acum încolo", a spus Begu, adresându-se publicului la ceremonia de de premiere, conform agerpres.ro.

"Mulțumesc în mod special echipei mele alături de care am muncit foarte mult în ultimele două luni, chiar dacă am avut un început de sezon nu foarte bun. Fără ajutorul echipei mele nu aș fi reușit să câștig acest trofeu", a mai spus Irina Begu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră