Ilie Năstase, respins și de la turneul de la Roland Garros

06 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Ilie Năstase, respins și de la turneul de la Roland Garros

UPDATE: "Nu cred că nu mă vor primi la Roland Garros pentru că eu nu sunt suspendat de Federaţia Internationala de Tenis! S-a răspândit o informaţie greşită că aş fi suspendat! Avocaţii mei sunt acum la Londra, iar ancheta este în curs. Mai multe comentarii nu pot să fac", a declarat Ilie Năstase, pentru prosport.ro.

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anunţat, sâmbătă, organizatorii competiţiei de la Paris, la trei zile după ce  fostul nostru tenismen a fost interzis şi la Wimbledon, informează L'Equipe.
Federația Franceză de Tenis a anunțat pe contul de Twitter că Ilie Năstase nu va fi acreditat, în acesta an, la turneul de Mare Slam de la Roland Garros. 

Acest anunț al Federației Franceze de Tenis este uimitor, mai ales că Ilie Năstase este foarte iubit în Franța, a câștigat turneul de la Roland Garros în 1973, iar anul trecut el a comentat pentru postul Eurosport la Paris. 

Aceste decizii vin după replicile adresate de Ilie Năstase jucătoarele britanice la meciul de Fed Cup România-Maria Britanie.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră