Simona Halep speră la o medalie la JO de la Rio şi la un dublu mixt cu Tecău sau Mergea

03 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Simona Halep speră la o medalie la JO de la Rio şi la un dublu mixt cu Tecău sau Mergea

Simona Halep, desemnată cea mai bună jucătoare română de tenis a anului, a declarat că dorește să câștige o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de anul viitor.

Halep a afirmat că ar dori să joace și la dublu mixt la Rio, indiferent dacă va fi alături de Horia Tecău sau de Florin Mergea. ''Îmi doresc să joc, să fiu sănătoasă, este unul dintre obiectivele mele mari pentru anul următor. Îmi doresc să joc și dublu mixt. Cu Horia sau cu Florin, să vedem. Dar, eu doresc să joc cu Horia, pentru că am mai jucat și ne știm cât de cât, însă o să vedem la momentul respectiv. Sper să aducem o medalie țării, pentru asta mergem acolo, dar nu o să fie ușor, dar eu am încredere'', a declarat Halep, la gala Federației Române de Tenis.

Despre faptul că WTA i-a acordat titlul de cea mai populară jucătoare din lume, Halep a comentat: ''Mă simt bine cu acest titlu, este un lucru frumos pentru că este al doilea an la rând când îl obțin, este un titlu special, nu este un ca un titlu de concurs sau de turneu, este un moment deosebit pentru mine pentru că fanii mă apreciază pentru ceea ce joc, pentru modul în care mă prezint pe teren și asta înseamnă mult''.

Alte stiri din Sport

Ultima oră