Halep nu face o dramă din înfrîngerea de la Indian Wells

14 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Halep nu face o dramă din înfrîngerea de la Indian Wells

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, a declarat, luni, după înfrângerea de la Indian Wells, că nu face o dramă din acest lucru,scrie agerpres.ro.

"După cât de mult am putut să mă antrenez înaintea turneului, sunt bucuroasă că am ajuns în turul al treilea", a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

"Ea (Kristina Mladenovic, n. red.) a jucat bine, cu încredere, iar eu am ratat mult. După primul set m-au lăsat picioarele. Picioarele nu sunt refăcute pentru tenis, am mult de muncit, dar mă simt bine, nu vreau să facă o dramă (din eliminare)'', a mai spus Halep.

Românca, revenită după o pauză mai lungă de o lună din cauza unei accidentări la genunchi, a recunoscut că are încă probleme fizice.

"Am fost foarte obosită după primul meci, nu am putut să merg prea mult. Ieri (duminică, n. red.) a fost OK, m-am antrenat timp de o oră. Dar căldura m-a 'omorât', pentru că nu eram obișnuită să stau așa mult (în soare). M-a durut capul, picioarele mi s-au încins, iar mușchii m-au lăsat", a precizat Halep.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă de Kristina Mladenovic (Franța) cu 6-3, 6-3, luni, în runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră