Halep le cere iertare fanilor după finala pierdută la Cincinnati

21 Aug 2017
Halep le cere iertare fanilor după finala pierdută la Cincinnati

Simona Halep le-a cerut iertare fanilor după evoluţia slabă pe care a avut-o în finala turneului de la Cincinnati, pierdută cu scorul de 1-6 0-6, în faţa spaniolei Garbine Muguruza.

„Mulţumesc, Cinicinnati, pentru acest extraordinar turneu. A fost o săptămână bună pentru mine, cu câteva meciuri bune. Vreau să le cer iertare fanilor pentru ultimul meci, sunt foarte dezamăgită, dar eu am făcut-o şi o iau ca atare. O felicit pe Garbine pentru tenisul ei extraordinar. Voi continua să muncesc pentru a deveni mai puternică pe toate planurile. Mulţumesc echipei pentru că este alături de mine în aceste momente. Uneori, cum s-a întâmplat şi astăzi, nu pot răspunde nici sfaturilor lui Darren. Abia aştept US Open acum”, a scris Simona, pe contul ei de Twitter.

 

 

La conferinţa de presă de după meci, Halep a explicat că nu a ştiut ce să facă pentru a contracara jocul adversarei.

„Ea a jucat bine, înainte de toate, şi a lovit puternic mingea. După câteva ghemuri, încrederea mea s-a prăbuşit. Am încercat să lovesc mingea şi nu am putut prea mult, apoi am încercat să mă retrag un pic şi nu a fost bine. Nu ştiu ce trebuia să fac şi cred că ea a fost prea bună azi”, a spus Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut duminică finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, fiind învinsă, cu scorul de 6-1, 6-0, de spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA. În acelaşi timp, Halep a ratat ocazia de a urca în premieră pe locul 1 WTA. Între ea şi Karolina Pliskova, actualul lider mondial, sunt doar cinci puncte. Românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Anul trecut, jucătoarea română a ajuns în sferturi,la Flushing Meadows.

Alte stiri din Sport

Ultima oră