Halep, felicitată de Novak Djokovici. Nole joacă în finală cu Roger Federer, la Wimbledon ȘI CÂȘTIGĂ!

14 Iul 2019 | scris de A.V.
Halep, felicitată de Novak Djokovici. Nole joacă în finală cu Roger Federer, la Wimbledon ȘI CÂȘTIGĂ! Galerie foto (2)

Colegele de circuit din Top 20 TA ale Simonei Halep nu s-au înghesuit să o felicite pe noua campioană de la Wimbeldon, pe reţele de socializare, însă au făcut-o băieţii. Românca a primit mesaje de la liderul ATP, Novak Djokovici, care joacă, duminică, în ultimul act cu Roger Federer, şi de la sud-africanul Kevin Anderson, finalistul de anul trecut.

"Felicitări, Simona! O victorie formidabilă pe care o meriţi!", a scris Djokovici.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Novak Djokovic și Roger Federer se întâlnesc pentru a patra oară la Wimbledon și pentru a 48-a oară în carieră, duminică, în finala ediției din acest an.

Aceasta este prima confruntare dintre cei doi pe iarbă după patru ani, ultimele două (2014 și 2015) aducându-i sârbului trofeul de la All England Club.

Marea finală a Grand Slam-ului londonez se dispută pe Terenul Central.

UPDATE

VICTORIE COLOSALĂ a lui Novak Djokovic, după un meci de infarct, care a durat aproape 5 ore! PATRU ORE ȘI 55 DE MINUTE DE LUPTĂ INCREDIBILĂ. 

O finală de legendă, fără nicio exagerare. O luptă greu de descris, în probabil cel mai lung meci din istoria Wimbledonului.

Novak Djokovic a salvat două mingi de meci pentru a câștiga al cincilea trofeu la Wimbledon.

Sârbul a avut de fiecare dată un set în fața lui Roger Federer, elvețianul a revenit, însă Nole a supraviețuit incredibil la 7-8 și 15-40 în decisiv, a împins partida până în primul tiebreak la 12-12 din istoria competiției de la All England Club, unde s-a impus fără prea mari probleme, scrie hotnews.ro.

Două probleme majore au fost, totuși, căci Djokovici a alunecat pe terenul infect de la Wimbledon și a căzut lat, ceea ce este o notă proastă pentru acest turneu celebru.

Alte stiri din Sport

Ultima oră