Gimnasta Sandra Izbașa va juca într-un film de acțiune

16 Noi 2018 | scris de M.C,
Gimnasta Sandra Izbașa va juca într-un film de acțiune Galerie foto (4)

Fosta gimnastă, dublă campionată olimpică Sandra Izbașa, în vârstă de 28 de ani, va juca într-un film de acțiune, regizat de Iura Luncașu.

Rolul ei va fi al unei polițiste, căci este vorba despre o comedie polițistă. Într-o emisiune de la Pro TV, aceasta a dezvăluit unele detalii despre filmul în care urmează să apară.

“Voi juca într-un film. Regizorul e Iura Luncaşu. Va fi un film poliţist, o comedie poliţistă. Voi fi o tipă dintr-un grup care le va stăpâni pe celelalte. Sunt poliţistă. O să fie senzaţie, îmi doresc să empatizez cu acest rol. Îmi doresc să fac tot ceea ce mi-am propus. O să vă ţin la curent. Încă nu am început filmările. Mai avem o săptămână. O să fie cu cascadorii. Vreau să văd cât de mult empatizez cu acest rol.

Sunt curioasă cum mă descurc, pentru că e o provocare. Am făcut actorie doar 3-4 luni de zile. Vreau să văd cât de mult mi se potriveşte rolul de actriţă. N-are cum să nu mi se potrivească. Şi în sala de gimnastică am jucat teatru. Şi antrenorii m-au sfătuit ca după gimnastică să mă îndrept spre actorie”, a declarat campioana.

Rolul de femeie dură s-ar potrivi de minune fostei gimnaste luând în considerație că aceasta a avut și o carieră militară. În anul 2013, aceasta a fost înaintată la gradul de locotenent printr-un ordin al Ministerului Apărării Naționale, fiind cea mai tânăr ofițer al armatei române.

Retrasă din activitatea sportivă, Sandra Izbașa se ocupă de fetițele care vor să-i calce pe urme, dar, de curând, sportiva a dovedit și că este talentată la actorie.

Despre cum a ajuns să fie actriță și să joace în filme a dat detalii Sandra Izbașa într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

„Prin Augustin Viziru. M-a sunat în februarie dacă aș vrea să joc într-un film. I-am spus să nu fie deocheat, că în rest n-am nicio problemă. Acum e vorba de o comedie polițistă. M-am întâlnit cu Iura, mi-a prezentat proiectul, am fost foarte încântată și-am zis „Da”. Ne-am mai văzut o dată și mi-am dat seama că Ema (n.r. personajiul pe care îl interperetează) se apropie foarte mult de ceea ce sunt eu. Mi-a plăcut ideea și-am vrut să o facem! Și cred că a ieșit un superfilm”, a explicat Sandra Izbașa.

„Mi-am dorit din suflet un proiect de film și a venit. Am făcut patru luni cursuri de actorie la „Inlight Center”, iar la un an și jumătate distanță, regizorul Iura Luncașu s-a gândit la mine. A creat povestea în jurul personajului din viața mea de gimnastă, un fel de personaj războinic, care tot timpul găsește soluții și nu se gândește niciodata la eșec. Așa a apărut Ema! Eu sunt Ema în film, Sandra în viața de zi cu zi. E primul meu lungmetraj și abia aștept, anul viitor, să apară filmul. În martie, vă aștept la cinema la „Faci sau taci”, a mai spus ea.


 

Alte stiri din Sport

Ultima oră