Gimnasta Cătălina Ponor se retrage din activitate

05 Oct 2017
Gimnasta Cătălina Ponor se retrage din activitate

Gimnasta română Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică, și-a anunțat retragerea din activitate, la 30 de ani. Ea a ratat calificarea în finalele de la bârnă și sol, miercuri, la Campionatele Mondiale de la Montreal.

''Sunt mândră de tot ce am realizat și tot ce am sacrificat pentru acest sport, pe care l-am iubit și îl iubesc în continuare, cu bune, cu rele, cu suișuri și coborâșuri. Îmi este greu să mă despart de ceva ce am făcut cu pasiune, dăruire, devotament, dar la un moment dat toate se opresc. Din cauza sănătății, care se cam joacă cu mine, și din cauza vârstei la care am ajuns, am decis să spun Stop! Îmi voi termina anul cu concursurile mici care au mai rămas și demonstrațiile deja planificate, după care din decembrie voi urma alt curs al vieții, tot pe lângă sport, dar altfel, în ideea de a ajuta în continuare gimnastica'', scrie Ponor pe pagina sa de Facebook.

La Mondialele de la Montreal, miercuri, în calificări, Cătălina Ponor a ratat la bârnă chiar în debutul integralului, la urcarea pe aparat și a primit 12,233 (locul 26), nereușind să se califice în finală. La sol, Ponor a primit 13,266 (locul 14), conform agerpres.ro.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră