Gafa lui Ciolos starneste nemultumirea sportivilor

28 Dec 2015 | scris de Gheorghe Voicu
Gafa lui Ciolos starneste nemultumirea sportivilor

Masura a starnit nemultumirea a multi sportivi medaliati si ei la mondialele desfasurate in cursul acestui an.

Primul care a protestat a fost Marian Dragulescu, medaliat cu argint la mondialele de gimnatica de la Glasgow. De altfel el a anuntat ca se va duce in fata guvernului, cu toate medaliilr castigate de-a lungul carierei sale, intr-o incercare de a atrage atentia asupra discrininarii la care au fost supusi ceilalti sportivi medaliati la competitiile majore.

La protestul lui Dragulesu s-au alaturat si alti sportivi care au obtinut performante in cursul acestui an: Tiberiu Dolniceanu (scrimă, bronz) , echipa feminina de spadă - Ana Maria Brânză, Simona Pop, Simona Gherman şi Loredana Dinu (argint), Corina Caprioru si Andreea Chitu-medalii de argint la judo dar si Larisa Iordache,bronz la gimnastica.

De remarcat ca toti acesti sportivi nu reclama premierea in sine a handbalistelor ci discriminarea evidenta la adresa celorlati sportivi medaliati. Asa ca Ciolos trebuie sa gaseasca o solutie de compromis prin care si ceilalti sa fie recompensati respectand algoritmul folosit in cazul handbalistelor.Nu era mai bine daca premierul aplica doar legea care reglementeaza strict astfel de situatii?

Alte stiri din Sport

Ultima oră