FRF are un nou sponsor

26 Mar 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
FRF are un nou sponsor

Fortuna, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive de pe plan local, a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal, prin care devine sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României.
 
„Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Împreună cu Federația Română de Fotbal ne dorim să susținem și să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate”, a declarat Per Widerstrom – CEO Fortuna Group.
 
„Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federația Română de Fotbal a implementat-o și să primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naționale și pentru reușitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze”, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal.
 
Cu ocazia acestei sponsorizări, Fortuna va lansa o nouă platformă de comunicare, desfășurată sub sloganul “Mai multe victorii pentru suporteri”.

Alte stiri din Sport

Ultima oră