Euro 2016. Scoţia eliminată din cauza unui selfie cu Lewandowski

09 Oct 2015
Euro 2016. Scoţia eliminată din cauza unui selfie cu Lewandowski
Nebunia selfie… Ea poate uneori să aibă consecinţe neaşteptate. Ca joi, de exemplu, în meciul Scoţia – Polonia. Încă în cărţi, înainte de meciul pentru locul al 2-lea din grupa D ( sau al treilea) pentru calificarea la Euro, scoţienii au pierdut, deoarece nu au reuşit să facă mai mult de un meci egal, 2-2.

De ce ? Nu selecţionerul Gordon Strachan trebuie să explice această contra performanţă, ci un băiat aflat în tribunele Hampdent Park din Glasgow, scrie 20 Minutes.

Aşa cum explică Daily Record, băiatul a coborât din peluză în timpul celei de-a doua reprize pentru a se fotografia cu Robert Lewandowski, capitanul-star al selecţionatei Poloniei. Câteva minute mai târziu, Scoţia, care conducea cu 2-1, a încasat un gol, în minutul 94 de la Lewandowski, realizând dubla.  

Dacă nu se întrerupea meciul din cauza acestui băiat, timpul suplimentar acordat trebuia să fie de fix trei minute. Dar secundele necesare pentru evacuarea băiatului de pe teren au fost, în final, fatale pentru scoţieni, care din cauza acestui 2-2 nu mai pot spera la nimic în grupa D. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră