Efectul extraterestru al Barcelonei. Luis Enrique îşi ia vacanţă de un an

04 Apr 2017 | scris de Radu Popescu
Efectul extraterestru al Barcelonei. Luis Enrique îşi ia vacanţă de un an

Luis Enrique a anunţat încă de acum o lună că va părăsi Barcelona la finalul acestui sezon. Evident că au apărut numeroase speculaţii privind viitoarea lui echipă. S-a vorbit de PSG dar şi de Roma. Oricum,toată lumea avansa ipoteze în care echipe de tot şi l-ar dori pe antrenorul care şi-a cîştigat o reputaţie solidă la conducerea echipei catalane. Iată că el a ţinut să lămurească lucrurile declarînd astăzi că îşi va lua un an de vacanţă după cei trei ani extenuanţi petrecuţi la conducerea uneia dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume.

Născut la Gijon,pe coasta Atlanticului, Enrique a declarat că va merge acasă şi va putea fi întîlnit pe San Lorenzo, faimoasa plajă a oraşului.”Nu părăsesc Barcelona pentru a merge la altă echipă, am nevoie de un an de repaus dar acum trebuie să ne concentrăm pe obiectivele acestui final de sezon”, a declarat Enrique..

Trebuie reamintit că ,la fel, şi Guardiola cînd a plecat de la Barcelona şi-a luat un an de pauză după care a revenit ca antrenor al celor de la Bayern.

Hotărît lucru, nu e uşor să fi „antrenor de extratereştrii”...

Alte stiri din Sport

Ultima oră