Corleone i-a prezis viitorul lui Ivan

30 Ian 2016 | scris de Sorin Anghel
Corleone i-a prezis viitorul lui Ivan

Internaţionalul în vârstă de 19 ani, care a marcat astăzi pentru selecţionata divizionara în victoria cu 5-1 în faţă georgienilor de la Torpedo Kutaisi, a refuzat să plece la campioana României, anunţând că preferă să rămână în Bănie şi să aştepte oferte din străinătate.


Andrei Ivan este un jucător promiţător, care poate ajunge titular în echipa naţională, însă impresia generală este că l-a cam luat ameţeală după ce s-a scris prin presă că este dorit de Barcelona şi Espanyol. Ziariştii au devenit mai activi în perioada precompetitionala decât în timpul campionatului şi transferă din pix jucători pe la echipe care mai de care mai mari. Să-ţi imaginezi că Barcelona ar putea lua din România un jucător care nu e nici golgheter şi nici nu joacă pentru vreo forţă a Ligii I se cheamă că te-ai deconectat complet de la realitate.


Faptul că Steaua a fost refuzată de către Andrei Ivan a reprezentat un adevărat şoc. Reacţii au fost de tot felul. Ilie Năstase i-a cerut jucătorului să-şi bage minţile în cap şi să accepte oferta campionilor. Dumitru Dragomir, în prezent preşedinte de onoare la modesta FC Voluntari, era supranumit şi “Oracolul din Bălceşti” atunci când era şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acum i-a prezis viitorul jucătorului oltenilor. “Dacă e sfătuit aşa e vai de el şi de cei care îi dau sfaturi. Cum să nu fie lăsat la Steaua? Decât să meargă la Espanyol, mai bine la Steaua! Nu-l bagă nimeni la Espanyol. Joacă un meci sau două şi gata. Steaua dacă da două milioane îl bagă sigur. La Craiova unde joacă? Pînă termină stadionul ăla, se accidentează”, a spus Corleone pentru Digi.

Alte stiri din Sport

Ultima oră