Ducesele de Cambridge şi Sussex vor asista la finala feminină de la Wimbledon dintre Simona Halep şi Serena Williams

12 Iul 2019
Ducesele de Cambridge şi Sussex vor asista la finala feminină de la Wimbledon dintre Simona Halep şi Serena Williams

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, şi Kate Middleton, ducesă de Cambridge, vor asista, sâmbătă, la finala feminină a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Serena Williams, informează independent.co.uk.

Va fi pentru a doua oară când cele două vor asista la meciuri de la Wimbledon în acest an, după ce Kate Middleton a fost prezentă în ziua a doua a competiţiei, iar Meghan Markle în a patra zi.

Serena Williams este bună prietenă cu ducesa de Sussex, în timp ce Simona Halep, întrebată într-o conferinţă de presă pe cine ar vrea sp vadă la meciurile ei din familia regală, a ales-o pe ducesa de Cambridge.

Finala feminină de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Serena Williams, va avea loc, sâmbătă, de la ora 16.00, pe terenul central, conform programului anunţat de organizatori.

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca sâmbătă în premieră în finala turneului de la Wimbledon. Adversara româncei va fi Serena Williams, numărul 10 mondial, care dacă se va impune va obţine titlul de grand slam cu numărul 24, aminteşte News.ro.

Alte stiri din Sport

Ultima oră