Devine" Specialul" doar " Banalul Antrenor?"Mourinho va fi dat afara de la Chelsea

01 Noi 2015
Devine
Presa din Anglia scrie ca aventura lui  Mourinho Chelsea se va incheia in cateva zile. Infrangerea din meciul cu Liverpool dar si pozitia din clasament a echipei Chelsea-la doua puncte de locurile retrogradabile- l-au convins pe Abramovich ca e timpul sa-l demita pe antrenorul portughez.

Pana acum se credea ca miliardarul rus ezita deoarece ar trebui sa-i dea lui Mourinho o despagubire de peste 40 de milioane de euro.

Iata ca acunm s-a aflat ca, potrivit contractului, patronul rus este obligat sa-i dea antrenorului portughez doar salariul pe un an. Adica, doar ceva peste 13 milioane de euro.

Asta schimba datele problemei pentru ca ce inseamna 13 milioane pentru un rus nemultumit de angajatul sau? Mai nimic, asa ca toata lumea se asteapta ca la meciul din aceasta saptamana cu Dinamo Kiev din UCL, Mourinho sa fi trecut deja Canalul Manecii, pe continent.

Ce va face don Jose? Speculatiile sunt in floare: ca merge ba la AS Monaco, ba la PSG sau chiar la Real. Pare gogonata varianta cu Real dar chiar presa spaniola-tabloida,  ca a noastra- scrie ca Perez l-ar ruga sa astepte putin pentru a vedea daca Benitez e bun si obtine rezultate.

Oricum, indiferent de echipa la care va merge, e clar ca demiterea de la Chelsea va fi cel mai mare esec din cariera faimosului antrenor. Si un mare semnal de alarma: cariera sa de “mare antrenor” e pe sfarsite?

Devine Specialul doar un oarecare”Banalul antrenor?”. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră