Decizia TAS: Viitorul rămâne campioana României la fotbal!

13 Iul 2017
Decizia TAS: Viitorul rămâne campioana României la fotbal!

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a stabilit  că Viitorul este campioana României, decizia fiind luată la finalul procesului care a implicat echipa lui Gigi Becali, ca parte reclamantă și FRF, LPF și Viitorul, de cealaltă.

"După o lună și jumătate avem și noi o dimineață plăcută. Am avut emoții, a fost un examen complicat. Ne pregătim să desfacem șampania", a declarat la aflarea deciziei TAS Cristi Bivolaru, managerul general al Viitorului.

"Astăzi, 13 iulie, Tribunalul Sportiv de la Lausanne s-a pronunțat în privința câștigătoarei Ligii 1 în sezonul 2016-2017. TAS a decis că FC Viitorul rămâne campioana României, așa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie 2017", a anunțat și Federația Română de Fotbal.

Audierile au avut loc în prima parte a zilei de miercuri și au durat aproximativ 5 ore, iar TAS le-a transmis părților implicate că va comunica astăzi verdictul.

Judecătorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv au menținut astfel decizia dată de Liga Profesionistă și aprobată de Comitetul Executiv, cu Viitorul regina Ligii 1.

Alte stiri din Sport

Ultima oră