Cosmin Diacu revine alaturi de Adrian Raspopa la Danube Delta Rally

01 Iun 2015
Cosmin Diacu revine alaturi de Adrian Raspopa la Danube Delta Rally
A treia etapa a Campionatului National de Raliuri, Danube Delta Rally va conta, totodata in acest an, si ca a cincea etapa in FIA European Rally Trophy. Danube Delta Rally a pregatit participantilor un traseu de concurs in lungime de 140.16km impartiti in 11 probe speciale.

Dupa o victorie si un loc second obtinute in Tess Rally, respectiv Raliul Aradului, Adrian Raspopa se indreapta catre etapa de la Tulcea din postura de lider al clasamentului rezervat automobilelor cu doua roti motrice. Cosmin Diacu se va alatura din nou lui Adrian Raspopa in postura de navigator la fel cum a facut-o si la debutul acestui sezon.

Danube Delta Rally va debuta joi, 4 iunie, ora 20.30 cu parada masinilor de concurs si startul festiv din Piata Civica, ceremonie la care si-a anuntat prezenta si Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei.

Prima zi a raliului cea de vineri, 5 iunie, a pregatit concurentilor 5 probe speciale, ziua incheindu-se cu Superspeciala din centrul orasului Tulcea. Sambata, 6 iunie, va reprezenta cea de-a doua zi de concurs cand echipajele vor avea de parcurs restul de sase probe ramase de disputat, ziua urmand a se incheia cu festivitatea de premiere in Piata Civica, incepand cu ora 20.45.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră