Cum vă place. Shakespeare in Leicester

15 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Cum vă place. Shakespeare in Leicester

Leicester ajunge în primele 8 echipe ale Europei iar Shakespeare cunoaşte celebritatea. Shakespeare antrenorul pentru că astăzi eşti celebru doar dacă ai legătură cu fotbalul . Fostul asistent al lui Ranieri reuşeşte în doar două săptămîni să spulbere Liverpool-ul haotic al lui Klopp şi să trimită pe tuşă ambiţioasa Sevilla a argentinianului Sampaoli. Aseara, Leicester a învins cu 2-0 Sevilla după un meci cu accente tragicomice,cum numai în Shakespeare poţi găsi-ce vreţi,ne jucăm cu tot felul de cuvinte,doar pe banca formaţiei engleze se află Shakespeare. Shakespeare Craig,dacă e să ne gîndim la celălat Craig, Daniel,de la James Bond citire.

Shakespeare a fost jucător de fotbal,mijlocaş, a trecut pe la tot felul de echipe necunoscute, doar WBA e numele mai cu sclipici. Apoi a intrat în staful tehnic al lui WBA după care a ajuns secundul lui Ranieri la Leicester.

A urmat drama shakesperiană a italianului trădat chiar de jucătorii pe care-i scoseses din anonimat şi pe care-i făcuse campioni ai Angliei. Atunci a apărut Craig care, iată ,se pregăteşte să înfrunte marile echipe ale continentului.

Fanii micuţei echipe speră la o altă victorie iar Craig al lui Shakespeare nu ezită să spună că echipa sa are şanse la Liga Campionilor.

Cu Shakespeare de la Leicester totul e posibil...

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră