Cum poate ajunge Barcelona proasta satului...

19 Apr 2017 | scris de Radu Popescu
Cum poate ajunge Barcelona proasta satului...

 

Din nou triumf pentru fotbalul spaniol:cel puţin două echipe, Real şi Atletico Madrid,s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Doar Barcelona,orgolioasa echipă catalană, se află în situaţia umilitoare de a încerca o remontada disperată în faţa celor de la Juventus. Şi asta după ce la Torino catalanii au fost zdrobiţi cu un incredibil 3-0. Umilinţa este cu atît mai mare cu cît povestea se repetă după experienţa traumatizantă cu PSG.

 

S-a spus despre Barcelona că este cea mai bună echipă din istorie, că fotbalul practicat de acesti jucatori este atat de spectaculos cum nu s-a mai văzut vreodată. Sunt elogii pe care Real nu le-a avut niciodata.

Şi-apoi, în Spania ,rivalitatea dintre echipa catalană şi Real depăşeşte orice măsură. Ceva de genul:orice,numai adversarii noştrii să piardă.

 

Iar pentru Barcelona umilinţa ar fi de nesuportat dacă Realul va cîştiga din nou Liga Campionilor şi asta -culmea!- într-o finală cu Atletico.

 

De multe ori în genunchi în acest sezon, Barcelona va încerca,din nou, imposibilul în această seară. Şi chiar dacă va reuşi,tot umilitor va fi. Tocmai ei, cei care joacă fotbalul magic cum nu s-a mai văzut ]n istorie se vor ruga,disperaţi să mai aibă încă o dată noroc. Pentru că numai norocul îi poate salva.

 

Altfel,vor ajunge să fie priviţi, cum se spune la noi,ca proasta satului...

Alte stiri din Sport

Ultima oră