Criză pentru Ronaldo. Doar 4 goluri în 10 meciuri

19 Oct 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Criză pentru Ronaldo. Doar 4 goluri în 10 meciuri

Ronaldo continuă să se afle într-o vizibilă scădere de formă.Doar 4 goluri în ultimele 10 partide-portughezul a fost prezent doar 678 de minute pe teren-,totul culminînd cu meciul de aseară disputat în compania Legia Varşovia. Real a cîştigat cu 5-1 dar Ronaldo nu a reuşit să înscrie niciun gol. E adevărat, Ronaldo a dat două pase de gol dar a impresionat neplăcut prin ratări şi lipsă de reacţie în momente cheie ale jocului. Şi trebuie îinut cont de faptul că Legia este una dintre cele mai slabe echipe ale actualei ediţii ale Ligii Campionilor. Extrem de individualist-suferă că nu înscrie- Ronaldo a compromis mai multe faze de atac promiţătoare.

Evoluţia modestă a portughezului alimentează criticile celor care consideră că Ronaldo începe să devină o frînă în evoluţia echipei şi că jucătorul se află la final de carieră.

De pildă, suporterii lui Bale cred că favoritul lor nu se poate manifesta pe deplin din cauza portughezului care cere insistent ca echipa să joace numai pentru el. Dincolo de aceste speculaţii, Florentino Perez a prelungit contractul jucătorului,totuşi, emblematic pentru Realul ultimilor ani.

Probabil că această stare de fapt va exploda pînă la urmă chiar dacă portughezul va reveni la performaqnţele sale de golgheter. Şi asta numai dacă echipa va dori să-l ajute în continuare...

Alte stiri din Sport

Ultima oră