Chiar că plânge Argentina. Messi a fost suspendat patru etape

28 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Chiar că plânge Argentina. Messi a fost suspendat patru etape

Chiar că plânge Argentina: Messi a fost suspendat patru jocuri în preliminariile Campionatului Mondial. Aşa cş,în această noapte starul Barcelonei nu va juca ţn meciul cu Bolivia. Iar antrenorul Bouza are de ce să fie îngrijorat. Statistica arată că atunci cînd Messi a fost în teren procentul victoriilor naţionalei a fost de 83%. Fără Messi, acest procentaj a scăzut la un îngrijorător 33%.

Argentina mai are de disputat în aceste preliminarii 5 jocuri:cu Bolivia-în această seară-şi Uruguay,ambele meciuri în deplasare,cu Venezuela şi Peru ,acasă urmînd ca ultimul meci,cel cu Ecuadorul-atunci va reveni Messi-să se dispute în deplasare.

Naţionala argentiniană se află acum pe locul trei,cu 22 de puncte,precedată de Brazilia,30 de puncte şi Uruguay cu 23 de puncte.Este urmată în clasament de Columbia-21 de puncte, Ecuador şi Chile,fiecare cu cîte 20 de puncte. Primele patru clasate se califică direct iar poziţia a cincea va merge la un baraj cu cîştigătoarea grupei Oceania.

Acum, Argentina trebuie să arate că se poate descurca şi fără starul echipei iar meciurile cu Venezuela şi Peru,disputate acasă, par a fi accesibile.

Şi mai există un dram de speranţă pentru că această decizie poate fi contestată iar argentinienii pot cere reducerea acestei sancţiuni-regulamentul prevede un minimum de două etape.

Alte stiri din Sport

Ultima oră