Ce jale la Real! Perez il vrea inapoi pe Mourinho

11 Dec 2015 | scris de Gheorghe Voicu
Ce jale la Real! Perez il vrea inapoi pe Mourinho

Cam tabloid subiectul(chiar The Sun il arunca pe piata) dar e de retinut:Florentino Perez doreste ca Mourinho sa se reintoarca la Real Madrid.

 

Inconsecventul presedinte de club simte ca Realul nu prea are sorti de izbanda in fata Barcelonei iar echipa nu este vazuta prea bine nici in Liga Campionilor. Cu un mandat dezastruos,eclipsat de perioada Messi a Barcelonei, Perez cauta disperat solutii pentru a depasi echipa catalana.

 

El crede ca ambitiosul portughez reprezinta solutia si desi acesta trece printr-o pasa proasta la Chelea , este vazut la Madrid ca unul din marii antrenori ai fotbalului de astazi.Sun scrie ca negocierile sunt secrete si e posibil ca Mou sa se reintoarca in La Liga.

 

Si ca sa vedeti cat de disperat este  Perez, emisari ai clubului din Madrid l-au contactat pe Guardiola, dar catalanul, adversar al Realului si sustinator al independentei Cataloniei, a respins oferta. Mai ales ca Pep,dupa cum spune ultimul zvon, va pleca la anul la Manchester,nu City, dupa cum s-a scris, ci United, jalnica(acum) echipa a lui Van Gaal.

Alte stiri din Sport

Ultima oră