Cazul Bale -un mesaj pentru Ronado. Perez il vrea plecat de la Real

16 Oct 2015
Cazul Bale -un mesaj pentru Ronado. Perez il vrea plecat de la Real
Bale incearca sa iasa din incurcatura in care l-a bagat impresarul sau :i-a cerut scuze lui Ronaldo.Imprudentul impresar,un britanic guraliv pe nume Jonathan Barney, declarase ca jucatorul sau nu are de gand sa devina campion la prezentat lenjerie intima.

Aluzia la Ronaldo era evidenta, portughezul fiind un favorit al agentiilor de publicitate cand prezinta astfel de obiecte vestimentare. Probabil ca portughezul s-a suparat iar Bale s-a grabit sa-i ceara scuze starului de la Real si sa anunte ca-i va rezilia contractul imprudentului impresar.

Acum, nici impresarul n-a vorbit chiar de capul lui pentru ca odata cu venirea lui Benitez, Perez,presedintele Realului , a inceput o operatiune de marginalizare a portughezului. S-a vorbit insistent de faptul ca Benitez vrea sa faca echipa pornind de la Bale, ca Ronaldo nu are locul de titular asigurat sau ca e nevoie de o noua filosofie de joc care sa-l treaca pe Ronaldo, aflat la final de cariera, in plan secund.

Bale e favoritul lui Perez, nimeni nu-si da seama de ce, galezul are meciuri reusite, unele, dar nu are stralucirea de star a lui Ronaldo.

Portughezul declara ca ar vrea sa joace la Real pana la 4o de ani, dorinta fireasca cand te gandesti ca la Madrid viata e dulce si beneficiile de vedeta sunt altele din postura de jucator la Real.

Totusi, Ronaldo simte ca nu mai e dorit si probabil va pleca in final la PSG, club care insista sa-l transfere sezonul viitor.

Sicanele la care e supus portughezul-de neconceput in anii trecuti si imposibil de imaginat in cazul lui Messi, de pilda-arata ca Perez il vrea plecat pe jucatorul care, totusi, a devenit o emblema a Realului.
 
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră