UPDATE. Cătălina Ponor, medaliată cu aur la bârnă și sol, la Cupa Mondială de la Baku

19 Mar 2017
UPDATE. Cătălina Ponor, medaliată cu aur la bârnă și sol, la Cupa Mondială de la Baku

Gimnasta româncă Cătălina Ponor a câștigat finalele de la bârnă și sol la concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Baku (Azerbaidjan), transmite Agerpres.

Tripla campioană olimpică de la Atena s-a impus la sol cu 13,433, devansându-le în finală pe australianca Emily Little, 13,400, și pe azera Marina Nekrasova, 12,833.

La bârnă, Ponor a ocupat primul loc în finală cu 13,833. A fost urmată în clasament de grecoaica Vasiliki Miloussi, 13,633, și de Emily Little, 13,433. Cătălina Ponor se calificase în finale cu cele mai mari note: 13,233 la sol și 14,233 la bârnă.

România a participat cu şapte gimnaști la concursul de la Baku: Cătălina Ponor, Anamaria Ocolișan, Cristian Bățagă, Adelin Kotrong, Alexandru Andrei Ursache, Vlad Cotuna și Ioan Laurențiu Nistor.

Cătălina Ponor a fost singura care s-a calificat în finale. "Primul concurs din acest an s-a incheiat, au venit si primele medalii! Un inceput bun chiar daca se putea mai bine! Plecam maine cu dreptul inainte spre urmatorul concurs la Doha! Ultima verificare inainte de Europenele de la Cluj! Sper sa fie cu un rezultat la fel de bun! ", a scris Cătălina Ponor, după victorie, pe Facebook.

Campionatele Europene de gimnastică vor avea loc în perioada 19-23 aprilie, la Cluj-Napoca.

Alte stiri din Sport

Ultima oră