Boloni se dezlănțuie din nou: "România nu avea nevoie de un antrenor străin!"

14 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Boloni se dezlănțuie din nou:

Boloni spune că Daum nu e omul potrivit la locul potrivit și că România nu avea nevoie de un antrenor străin.

"Ar fi incorect să-l condamnăm pe Daum. Nu are nicio vină. Nu știu cât de valoros e ca antrenor, dar sută la sută nu e omul potrivit la locul potrivit. România nu avea nevoie de un antrenor străin", crede fostul selecționer.

Boloni a vorbit pe șleau și despre mutarea lui Stanciu de la Steaua în Belgia.

"Și Anderlecht are dreptul să se păcălească. Foarte bine, fiecare cu prețul lui, bravo Steaua, bravo manager, băiatul n-are nicio vină că s-au plătit acești bani, Anderlecht să se descurce acum cu el. E un tânăr pe care nu l-aș fi luat dacă eram antrenor acolo. Eu nu simt suficientă valoare la acest jucător", a spus fostul selecționer pentru GSP.

Înaintea meciului cu Polinia, Boloni a avertizat că România are nevoie de o prestaţie bună în atac, dacă îşi doreşte să ia toate punctele. Declarația a fost făcută după ce Christoph Daum lăsase să se înțeleagă că va apela la o tactică defensivă.

"Simt că Polonia are ceva avantaj faţă de noi în acest moment şi asta i-ar putea oferi o încredere mai mare în forţele sale. Noi suntem într-o situaţie în care nu avem dreptul să greşim. Suntem obligaţi să jucăm fără joker, trebuie să câştigăm aceste meciuri directe. Cu un egal nu rezolvăm mare lucru, le dăm lor şansa să joace la egal în retur.

De cele mai multe ori nu trebuie luat în serios ceea ce spun antrenorii. Sigur că trebuie să fii solid în apărare pentru a juca bine, dar pentru noi e un meci foarte important, trebuie să facem un joc plin, complet. Nu ştiu dacă e suficient doar să fim buni în apărare. Cu un meci bun în apărare încă nu ai rezolvat nimic, trebuie să ai şi un atac. Greşelile şi fazele fixe pot face diferenţa", a declarat Boloni, înaintea meciului cu reprezentativa Poloniei.

România a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Golurile polonezilor au fost marcate de Grosicki '11 şi Lewandowski '83 (penalti), '90+1.

Alte stiri din Sport

Ultima oră