Barcelona nu crede în Mourinho. Dar Neymar?

31 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Barcelona nu crede în Mourinho. Dar Neymar?

Acum două zile Mourinho a dezminţit că Manchester United ar mai fi intreresată de Neymar. Şi asta nu pentru că nu ar fi un jucător bun dar este prea scump iar Barcelona nu ar fi niciodată dispusă să-l transfere. Ca să nu mai vorbim de faptul că brazilianul se simte foarte bine alături de Messi şi Neymar.

Şi totuşi,scrie presa catalană,nimeni nu crede în spusele portughezului. Conducerea Barcelonei ştie că jucătorul brazilian a devenit o prioritate pentru United. Clubul din Manchester îşi continuă degringolada şi în epoca Mourinho,cîştigarea Premier League a devenit imposibilă iar un titlu în Europa League nu ar însemna prea mult pentru ambiţiile  sale.

Din această perspectivă transferul lui Neymar înseamnă,pentru mulţi, o soluţie în a readuce Manchester United în prim-planul performanţei fotbalistice. De aici şi decizia conducerii clubului de a achita clauza de reziliere a brazilianului:200 de milioane de euro. Dar brazilianul,ce zice?

Aflat de vreo lună într-un vîrf de formă vizibil-vezi performanţa uluitoare din meciul cu PSG-Neymar combină într-un mod tipic brazilian performanţeţe de pe teren cu escapadele spectaculoase din cluburile de noapte. Mulţi îşi aduc aminte de faptul că aşa s-a stins şi Ronaldinho,cel care în a doua parte a prezenţei sale de la Barcelona îşi transformase nopţile într-o samba permanentă.

Aşa că brazilianul,tentat de interesul enorm al unui club de talia lui Manchester United,s-ar putea să fie de acord cu plecarea mai ales că acum două săptămîni a dat o declaraţie ciudată:Mi-ar plăcea să joc în Premier League. Şi asta la doar cîteva săptămîni după semnarea prelungirii contractului cu Barcelona.

Ca să nu mai vorbim de orgoliile lui,mereu eclipsate de prezenţa lui Messi.

Pentru că Neymar este una dintre vedetele Barcelonei, pe cînd argentinianul este Vedeta.

Alte stiri din Sport

Ultima oră