Barcelona confirmă plecarea lui Neymar

02 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Barcelona confirmă plecarea lui Neymar

Barcelona a confirmat că Neymar intenționează să plece și să se alăture echipei Paris Saint-Germain în această vară, susține canalul de televiziune ESPN, citat de whoscored.com.
 
Neymar s-a întors marți, la Barcelona, unde a petrecut doar 40 de minute pe terenul de antrenament. Conform relatărilor, el şi-a luat rămas bun de la colegii de echipă şi de la antrenori.
 
Antrenorul principal al Barcelonei, Ernesto Valverde, a acordat internaţionalului brazilian permisiunea de a-și întrerupe pregătirea, deoarece mutarea sa la PSG este iminentă.

”Neymar Jr. si tatal sau au anuntat in aceasta dimineata FC Barcelona decizia fotbalistului de a parasi echipa intr-o sedinta care a avut loc la sediul clubului. Avand in vedere aceasta decizie a lor, clubul i-a informat ca exista o clauza de reziliere a contractului sau care, incepand cu data de 1 iulie, este de 222 de milioane de euro si care trebuie achitata in intregime.

Mai mult decat atat, pana la plata revendicata si solutionarea clauzei, clubul ramane indreptatit asupra drepturilor fotbalistului. Jucatorul continua actualul sau contract cu FC Barcelona, dar cu permisiunea temporara de a nu participa la sesiunile de antrenament” a anuntat Barcelona in comunicatul oficial, conform prosport.ro.

Giganţii Ligue 1 sunt pregătiți să activeze imensa clauza de reziliere a contractului lui Neymar  și există sugestii că jucătorul de 25 de ani va face vizita medicală chiar la sfârșitul acestei săptămâni sau luni.
 
Antrenorul PSG, Unai Emery, a făcut deja planuri pentru prezentarea lui Neymar care va fi ceva mai măreţ decât acum 5 ani, când l-a prezentat pe Zlatan Ibrahimovic pe Trocadero, la picioarele Turnului Eiffel.
 
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră