Mai tare ca în Liga Tractoriştilor. Un “tricolor” a fumat în pauza meciului cu Franţa

13 Iun 2016 | scris de Sorin Anghel
Mai tare ca în Liga Tractoriştilor. Un “tricolor” a fumat în pauza meciului cu Franţa

În istoria echipei naţionale au mai existat scene de indisciplina, însă ceea ce s-a întâmplat vineri, în pauza meciului dintre Franţa şi România, scor 2-1, depăşeşte orice imaginaţie. De fapt, se demonstrează că fotbalul românesc se prăbuşeşte, iar amatorismul a ajuns chiar şi la cel mai înalt nivel. Când un jucător ce îmbracă tricoul “naţionalei” nu conştientizează ce ocazie şi ce privilegiu este să participi la un turneu final de fotbal, atunci ce pretenţii mai poţi avea de la cei care evoluează la echipe mai modeste sau în eşaloanele inferioare?


Potrivit GSP, în pauza meciului inaugural de la EURO 2016, selecţionerul Anghel Iordănescu le-a ordonat “secunzilor” săi să-l încălzească bine pe Denis Alibec pentru că intenţiona să-l utilizeze pe atacantul Astrei din minutul 60 al jocului. În ultimele secunde ale pauzei dintre cele două reprize, jucătorul a fugit de pe teren în vestiar. Alibec nu s-a dus în cabina nici că să îşi schimbe ghetele, nici pentru o rugăciune, nici sa-i dea un mesaj Roxanei Vancea, ci ca să fumeze.


Jucătorul s-a întors pe banca de rezerve după ce repriza a doua a început. Absenţa sa, preţ de câteva minute, i-a speriat groaznic pe cei din staff-ul tehnic. Anghel Iordănescu n-a ştiut că Alibec a fumat în vestiar şi l-a introdus pe acesta în locul lui Florin Andone. Astralul a evoluat însă slab, impresia generală fiind aceea că a pus frână jocului.


Pentru întâlnirea de miercuri, cu Elveţia, Generalu’ intenţionează să-l titularizeze pe Claudiu Keşeru. Florin Andone va lua loc pe banca, în vreme ce Alibec ar putea să privească meciul de la Constanţa, din faţă televizorului. Marţi se va lua o decizie cu privire la situaţia atacantului, nefiind exclusă o convocare de urgenta a lui Adrian Bălan, de la FC Voluntari.

Alte stiri din Sport

Ultima oră