Adrian Porumboiu: Nimeni nu poate să-i țină piept lui Burleanu! L-au spulberat pe Popescu! I-au omorât tatăl, l-au nenorocit ca să ajungă gunoiul ăsta președinte de Federație

22 Mai 2017
Adrian Porumboiu: Nimeni nu poate să-i țină piept lui Burleanu! L-au spulberat pe Popescu! I-au omorât tatăl, l-au nenorocit ca să ajungă gunoiul ăsta președinte de Federație

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Adrian Porumboiu lansează un atac virulent și fără precedent asupra președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pe care îl acuză că este acoperit, obraznic, nemernic și lipsit de bun-simț.

Porumboiu a fost intrigat de postarea făcută de Burleanu pe blogul său, în care îl califică pe Gheorghe Ștefan, proprietarul echipei de fotbal la care a jucat tatăl său, Gheorghe Burleanu.

Adrian Porumboiu: I-am zis că mă ia de prost, nu realizam cât eram de prost să nu știu cum se lucra

- Să-ți spun un lucru! Înainte de alegerile trecute a venit la mine în birou, să-mi ceară să-l sprijin. I-am zis copilului (Răzvan Burleanu - N.R,) că n-are nicio șansă atât timp cât contracandidat îi era Gică Popescu. Eu îl sfătuisem să intre în echipa lui Popescu pentru a învăța fotbal. Să prindă și el cu ce se mănâncă fotbalul. Însă el m-a năucit și mi-a zis că iese președinte. M-am uitat la el și i-am zis că mă ia de prost chiar la mine în birou. Apoi mi-am dat seama că, de fapt, eu nu realizam cât eram de prost să nu știu cum se lucra în spate! El era sigur, știa că Popescu va merge la pușcărie. Altfel nu-mi pot explica siguranța lui. Ce tupeu pe el!

 

Adrian Porumboiu: Răzvan are niște apucături de "acoperit" cu tupeu. E obraznic! Cât de nemernic să fii?! Are școala de perverși în el. Nu are pic de bun-simț!

... despre posibilitatea ca Răzvan Burleanu să obțină un nou mandat de președinte al FRF
- Dacă Burleanu va ieși din nou președinte, nu mai are sens să discutăm despre fotbal. Se va închide totul! Are un tupeu inimaginabil. Jignește pe toată lumea. Păi, el a ajuns să se ia și de Gică Hagi! Acest nume e prea mare ca să fie atins de copilul ăsta. Că nu știe fotbal nu e niciun fel de problemă, că nu a jucat fotbal nu e nici asta o problemă. Dar să vii într-o lume din care n-ai făcut parte și să fii atât de nesimțit, de arogant și de prost crescut e incredibil! Am toată aprecierea față de tatăl lui, un om admirabil. Însă Răzvan are niște apucături de "acoperit" cu tupeu. E obraznic! Cât de nemernic să fii?! Are școala de perverși în el. Nu are pic de bun-simț!

 

Adrian Porumboiu: Am ajuns să-l apăr pe Mircea Sandu, e râsul istoriei!

... despre contracandidatul ce-l poate învinge pe Burleanu în cursa pentru nou mandat de președinte al FRF
- După cum își manevrează sistemul, nu cred că va pierde. Va rămâne sigur la FRF. Fotbalul e îngenuncheat. Măgarul măgarilor a distrus fotbalul românesc. E un om mic! Acest om va fi mai nociv decât Mircea Sandu de 100 de ori. Pune nocivitatea lui Sandu și să o ridici la puterea 100! Nu credeam că voi ajunge să spun așa ceva. Am ajuns să-l apăr pe Mircea Sandu, e râsul istoriei!

 

Adrian Porumboiu: Nimeni nu poate să-i țină piept lui Burleanu la alegeri. Sistemul e prea puternic!
- Nimeni nu poate să-i țină piept lui Burleanu la alegeri. Sistemul e prea puternic. Toți vor fi secerați! Dacă ei au secerat un brad, cel mai mare și frumos, cel mai sănătos, pe nume Gică Popescu, stați cuminți! Niciunul! Nimeni nu-i poate face față! Ce brad mai frumos și mai înalt aveam în fotbalul românesc? Mai era Gică Hagi, dar nu s-a băgat în alegeri. Dacă au retezat cel mai frumos copac, restul sunt puieți, pe care-i spulberi. L-au spulberat pe Popescu! I-au omorât tatăl, l-au nenorocit ca să ajungă gunoiul ăsta președinte de Federație. Să-și facă meseria lui, adică cea de "acoperit".

Alte stiri din Sport

Ultima oră