A obosit... Djokovic vrea să ia "o pauză lungă"

13 Iul 2017 | scris de Radu Popescu
A obosit...   Djokovic vrea să ia "o pauză lungă"

Tenismanul sârb Novak Djokovic, fostul lider al clasamentului ATP, intenționează să ia "o pauză lungă" și să se spună, poate, unei intervenții chirurgicale la cotul drept, după ce a abandonat miercuri în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, în fața cehului Tomas Berdych,scrie agerpres.ro.

 

"Există posibilitatea de a mă opera, așa cum mi s-a propus, însă nu cred că ar fi bine. Apoi, a fi operat sau otrăvit cu pastile... niciuna dintre soluții nu este bună. Concluzia logică este că am nevoie de repaus și de o pauză cât mai lungă", a explicat Djokovic în cursul unei conferințe de presă, precizând că durerile de la cotul său drept l-au făcut să sufere "de un an și jumătate".

"Specialiștii nu s-au exprimat foarte clar. Ei vorbesc de operație, de diferite opțiuni. Nimeni nu este sigur de ceea ce trebuie făcut. Cât timp durerile au venit și au trecut, nu a fost o problemă. Acest lucru a mers șapte, opt, zece luni. Însă acum, de aproximativ șapte luni, asta nu mai funcționează foarte bine", a dezvăluit jucătorul sârb, în vârstă de 30 ani.

"Cu cât joc mai mult, cu atât este mai rău. Da, cred că o pauză este ceva ce trebuie să iau o considerare. Vom vedea cum se vor puta rezolva lucrurile, însă singurul lucru la care mă gândesc este repausul. Poate că o pauză lungă este necesară, nu neapărat doar din cauza accidentării mele, ci și pentru starea de spirit", a adăugat "Nole".

În urma abandonului său de la Wimbledon, Novak Djokovic nu mai poate spera să redevină numărul unu mondial, poziție pe care o va păstra luni britanicul Andy Murray, în ciuda înfrângerii pe care acesta a suferit-o miercuri în fața americanului Sam Querrey.

Alte stiri din Sport

Ultima oră