Cum vrea Barcelona să scape de Arda Turan

25 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Cum vrea Barcelona să scape de Arda Turan

Situaţie complicată pentru Arda Turan: conducerea Barcelonei ar vrea să-l vanda, Luis Enrique vrea să-l păstreze si nici el nu vrea să plece. A fost marele pariu venirea lui la clubul catalan:ca o încunaunare a carierei sale.

A stat 6 luni pe tuşă-Barcelona avea interdicţie la transferuri-iar integrarea în echipa a fost sub aşteptări. Dar ,în orice caz, evoluţia sa nu a fost chiar atât de dezamăgitoare. De aceea Enrique vede în el o soluţie bună pentru mijlocul echipei. Dar conducerea, în cautare de bani-renovarea stadionului costă mult-încearca să găsească un transfer pe cât mai mulţi bani. Luis Enrique încearca să-l salveze, l-a chemat cu o săptămâna mai devreme la pregatiri şi l-a luat în echipa care a plecat la pregătiri în Anglia.

Dupa ce a picat varianta Inter, Barcelona negociază acum cu Besiktas. O variantă de coşmar pentru Arda Turan care s-ar întoarce la rivala echipei la care a debutat; Galatasaray.Mai sunt discuţii cu Monaco şi Napoli dar jucatorul ar vrea să arate că merită sa joace la Barcelona.

Iar Enrique este supărat de calculele strict financiare ale lui Bartomeu, şeful clubului, cel din cauza căruia a picat transferul lui Nolito. Care Nolito, cerut cu insistenţă de antrenor, a ajuns până la urmă la Manchester City, acolo unde l-a dorit Guardiola.

Iar dacă Turan va pleca ruptura dintre Enrique şi conducere se va adânci... care conducere,în lipsă a de altceva, va incerca să-l determine pe jucător să plece singur...

Alte stiri din Sport

Ultima oră