„Iluminare în roz” a 15-a aniversare, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”

30 Sep 2015
„Iluminare în roz” a 15-a aniversare, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”
Joi, 1 octombrie 2015, Fundaţia Renaşterea, gazduită de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, organizează a 15-a ediţie „Iluminare în roz” - simbol al luptei împotriva cancerului de sân, sub sloganul „Donează Sănătate. Donează Frumuseţe”. „Pentru a reaminti femeilor că, prin control medical anual, cancerul poate fi învins, în fiecare an, la 1 octombrie, în peste 70 de ţări se iluminează în roz clădiri reprezentative. Anul acesta , la a 15-a aniversare, vom lansa un proiect deosebit de important pentru pacientele oncologice, prin care le redăm frumuseţea şi încrederea. Prin proiectul Vieţi Împletite, cei care doresc să se tundă, pot dona Fundaţiei Renaşterea părul, pentru a fi transformat în peruci ce vor fi oferite femeilor diagnosticate cu cancer”, a declarat Mihaela Geoană, preşedintele Fundaţiei Renaşterea. La acest eveniment participă peste 200 de invitaţi, personalităţi din lumea medicală, artistică, reprezentanţi ai societăţii civile, oameni de afaceri, autorităţi publice locale şi centrale.

După momentul festiv al iluminării în roz a UMF „Carol Davila”, seara va continua cu un moment artistic susţinut de grupul Acapella Bluea Noise şi momente festive în care îi vom sărbători pe cei care oferă Sănătate – medicii, dar şi pe cei care au fost alături de Fundaţia Renaşterea în ultimii 15 ani.

În cadrul evenimentului va fi organizată o licitaţie fără strigare cu obiecte donate de Asociaţia Contemporanii (lucrări ale artiştilor: Teodora Coltofean, Ana Petrovici Popescu, Elisabeth Ochsenfeld, Alina Rizea Gherasim, Ioana Crăciun Dobrescu), un tricou şi mingi cu semnătura Simonei Halep etc. Fondurile strânse sunt necesare acoperirii costurilor de prelucrare a perucilor.

 

 

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră